Back to Top

Lajmet

Baba Dimri dhuron

Festa e ndarjes së dhuratve për fëmijë dhe të rinj, anëtarë të shoqatës “Fëmijët e Malit të Zi”, u organizua me 23 dhjetor të viti 2022.

Foto Konkursi

Foto Konkursi "Siguria e personave me aftësi të kufizuara në trafik"

Qytetarët e Tuzit kanë të drejtë të marrin pjesë në konkurs duke dërguar një foto.

Dy punëtori

Më 9 qershor 2022, në ambientet e OJQ-së “Fëmijët e Malit të Zi” u organizuan dy punëtori për prindërit dhe fëmijët me temën “alfabetizmi dhe informimi mediatik”.

Mitet dhe realiteti

Konferencë për shtyp – prezantim i rezultateve të hulumtimit “Mitet dhe realiteti i personave me aftësi të kufizuara”. Vetëm 5.6 për qind e të anketuarve besojnë se të drejtat e PAK respektohen në Tivar, Ulqin dhe Tuzi.