Back to Top

Aktuale

Festa e ndarjes së dhuratve për fëmijë dhe të rinj, anëtarë të shoqatës “Fëmijët e Malit të Zi”, u organizua me 23 dhjetor të viti 2022.

Foto Konkursi "Siguria e personave me aftësi të kufizuara në trafik"

Qytetarët e Tuzit kanë të drejtë të marrin pjesë në konkurs duke dërguar një foto.

"Te kapercejme pengesat" eshte fushata e re e shoqates Femijet e Malit te Zi me bashkepunim me Komunen e Tuzit realizuar ne baze te projektit "Bashkepunim per poziten me te mire te personave me invaliditet ne Tuz" mbeshtetur nga Qendra per Edukim Qytetare CGO.

Drejtoresha ekzekutive e OJQ-së “Fëmijët e Malit të Zi”, Sabra Deceviq, u ka bërë thirrje të gjithë zyrtarëve që ndodhen në pozita të rëndësishme, që të krijojnë ligje dhe politika për realizimin e të drejtave të fëmijëve, përkatësisht që të drejtat e fëmijëve të garantuara me Konventën e Kombeve të Bashkuara, të jenë prioritet i agjendës së tyre të punës.

Më 9 qershor 2022, në ambientet e OJQ-së “Fëmijët e Malit të Zi” u organizuan dy punëtori për prindërit dhe fëmijët me temën “alfabetizmi dhe informimi mediatik”.